Aseptics

Singura spălătorie aseptică din Arad

Ne pasă de
sănătatea dumneavoastră

Aproximativ 10% din bacteriile existente sunt dăunătoare corpului uman. Agenții patogeni trebuie eliminați din spitale și clinici. Acest lucru se face prin dezinfectarea, spălarea și călcarea textilelor la temperaturi corespunzătoare, folosind detergenți speciali. Eco Cleaning Aseptics este serviciul dedicat transportului și spălării aseptice textilelor medicale: bloc operator, halate, uniforme, perdele, prosoape, cearceafuri.

Colaborare

Clinici & Spitale

Legislatia în vigoare obligă centrele medicale să curețe lenjeria murdară în maximum 24 de ore. La Eco Cleaning Aseptics avem o capacitate de prelucrare de 2.5 tone / zi. Prețurile se stabilesc la kilogram de material murdar și se negociază în funcție de cantitate.
Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi.

0723212166

Transport

Ridicare & Livrare

Preluăm articolele murdare de la client în baza unui proces verbal. Transportăm textilele cu două autoutilitare autorizate sanitar. În timpul transportului le izolăm în cărucioare acoperite cu material textil sau în containere de aluminiu cu capac. După spălare și călcare, articolele sunt livrate clientului împachetate și ambalate corespunzător, pe baza procesului verbal semnat anterior.

Spălare

Barieră & Septică

Ne diferențiem de o spălătorie tradițională prin faptul că o barieră septică delimitează zona curată de cea murdară. Eliminăm, astfel, întru totul contactul articolelor curate cu cele murdare. Accesul între zone se face prin filtre de curățare. Toate ustensilele folosite în manipularea textilelor murdare sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Procedura de spălare

• Articolele murdare sunt procesate separat, în funcție de nivelul de contaminare
• Sortare (numai necontagioase)
• Eliminarea obiectelor ascuțite (numai necontagioase)
• Prespălare la 38°C și alcalinitate scăzută
• Clătire cu apă rece
• Dezinfecție
• Spălare principală – decontaminare termică și chimică la 90°C, 60°C sau 40°C în funcție de material
• Clătire – neutralizarea PH-ului
• Uscare
• Călcare la 180°C sau 200°C
• Articolele curate sunt testate microbiologic semestrial sau la introducerea unui proces nou de spălare.

Operator

GEANINA HUTO

Îi plac drumețiile și plimbările. Este o fire comunicativă si veselă. În mediul profesional este orientată spre pragmatism.

Operator

GEORGETA KISS

Este o persoană responsabilă, căreia îi place sa învețe lucruri noi. Îi place atmosfera de la locul de muncă pentru că este deschisă și caldă.

Coordonator

ANDREI KROMEK

Îi plac activitățile în aer liber, este tot timpul în mișcare.
Este mulțumit de viața profesională pentru că îl menține activ.

Ecologie

Menținem un standard de calitate ridicat, minimizând totodată impactul asupra mediului. Îndeplinim aceste promisiuni cu ajutorul aparaturii și detergenților de ultimă generație, optimizate pentru anumite cicluri de lucru. Pentru spălarea textilelor casnice sau medicale, folosim tehnologie Miele. Programele de wet cleaning, economisesc energie cu până la 50% și apă cu 30% (mai multe detalii). În plus, detergenții folosiți sunt solubili în apă, deci netoxici pentru mediu. Din februarie 2017 vom introduce un nou sistem de curățare pe baza de Solvon K4, un solvent modern, cu toxicitate redusă față de percloretilenă.