Xtra

XTRA

Spălătorie industrială

Ne pasă de
afacerea dumneavoastră

La Xtra Cleaning venim în ajutorul afacerii dumneavoastră. Spălăm industrial containere de tip KLT folosite în industria automotive. În tunelul de spălare putem procesa containere cu o latură de maxim 60 cm.

Serviciile noastre

Transport și spălare profesioniste

Ridicăm și livrăm containerele în baza unui aviz de însotire. Odată ajunse la noi, recipientele sunt inspectate vizual și curățate manual de impurități de dimensiuni mai mari. Apoi sunt introduse în tunelurile de curățare. Procesul de curățare are patru etape (prespălare, spălare, clătire și uscare) și este automatizat. Avem posibilitatea de a alege între două viteze de curățare: viteza 1 este de 325 navete / oră, viteza a 2a este de 510 navete / oră (pentru un container cu latura de 60 cm; cu cât sunt mai mici navetele, cu atât viteza de procesare este mai mare). Calitatea curățării este garantată și de detergenții EcoLab.

Atuurile noastre

Competență. Calitate. Ecologie.

Suntem o echipă dinamică. Știm că folosirea tehnologiei corecte ajută la protejarea mediului, dar și la eficientizarea sarcinilor. Consecința imediată este menținerea costurilor scăzute. Tunelul nostru de spălare este adaptat și optimizat pentru a folosi un minim de resurse fără a compromite calitatea serviciului. De exemplu, materialul din care este construit permite minimizarea pierderilor termice; căldura degajată în timpul spălării este captată și refolosită pentru încălzirea apei; apa reziduală alcalină este neutralizată înainte de a fi deversată în sistemul de canalizare.

Echipa XTRA

Echipa noastră este formată din 7 persoane. Suntem pasionați de ceea ce facem și avem ca numitor comun curățenia și disciplina.

DANIEL LUCAN
DANIEL LUCANȘofer
DUMITRU PRESECAN
DUMITRU PRESECANCoordonator transport marfă
LOREDAN MANIU
LOREDAN MANIUCurățător chimic
VASILE CANURĂ
VASILE CANURĂCurățător chimic
ANDREI SÂRBU
ANDREI SÂRBUCurățător chimic
CRISTIAN SÎRBU
CRISTIAN SÎRBUCurățător chimic
FLAVIUS VASILE
FLAVIUS VASILECurățător chimic
ANGAJĂM COLEG
ANGAJĂM COLEGAlătură-te echipei Xtra Cleaning!

Parteneri

Vă așteptăm

  • Occidentului 3, Sebeș – Alba, 515800, România
  • Luni – Vineri 09:00 – 16:00
  • +40.723.212.166
  • +40.358.401.134