Piele și blană

Piele și blană

Spălătorie și curățătorie Arad

Luni – Vineri 09:00 – 20:00    Sâmbătă 09:00 – 15:00     +40 257 212 166

Răsfățul hainei tale și al tău

Curățăm și reîmprospătăm toate felurile de haine din piele și blană. Toamna este momentul când suntem cei mai ocupați. Pentru o curățare rapidă a hainei de iarnă preferate, vino la noi la sfârșitul sezonului rece.

Recomandări

Ne bucurăm pentru încrederea pe care ne-o arăți atunci când îți aduci hainele la noi. Pentru a ne face cât mai bine treaba, te rugăm să parcurgi următoarele recomandări.

În cazul în care articolele prezintă pete, adu-le la noi cât mai curând după ce le-ai folosit. Astfel poți preveni fixarea petei în material.

În cazul în care un articol prezintă pete, nu interveni în niciun fel asupra ei, mai ales cu înălbitorii convenționali pe care îi găsești in comerț. Oricare ar fi promisiunile din spoturile publicitare, nu există nicio garanție că pata va dispărea definitiv. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, ea se va fixa și mai adânc în țesătură, facând munca noastră imposibilă.

În general scoatem toate tipurile de pete. Nu garantăm, însă, scoaterea petelor de mucegai.
Spălăm sau curățăm toate tipurile de articole, cu excepția lenjeriei intime.
Dacă un articol pe care vrei să îl speli nu se găsește în lista noastră de prețuri, echipa îți va calcula un preț plecând de la un articol similar existent în listă.

Articolele din blană trebuie depoyitate într-o zonă aerisită, în care aerul circulă. Nu o depozita într-o pungă de plastic. Pentru transport poți folosi un sac de pânză. Nu ține haina de blană agățată de gaică mult timp. Pentru păstrare îndelungată folosește un umeraș căptușit.

Nu este indicat sa lași haina de blană la soare mult timp pentru că se poate decolora. Folosirea sprayurilor de molii sau alte insecte, precum și a parfumurilor în preajma hainei de blană, îi pot imprima un miros neplăcut. Evită să te așezi pe haina de blană sau să o turtești în orice fel. În cazul în care acest lucru este invetiabil, o poți peria ulterior cu o perie moale sau chiar folosind mâinile.

SIMBOLURI

Prețuri articole frecvente

Haină piele scurtă

4000RON

Cojoc scurt

4000RON

Fustă din piele

2500RON
LISTA PREȚURI

Ecologie

Menținem un standard de calitate ridicat, minimizând totodată impactul asupra mediului. Îndeplinim aceste promisiuni cu ajutorul aparaturii și detergentilor de ultima generație, optimizate pentru anumite cicluri de lucru. Pentru spălarea textilelor casnice sau medicale, folosim tehnologie Miele. Programele de wet cleaning, economisesc energie cu până la 50% și apă cu 30% (mai multe detalii). În plus, detergenții folosiți sunt solubili în apă, deci netoxici pentru mediu. Din Februarie 2017 vom introduce un nou sistem de curățare pe baza de Solvon K4, un solvent modern, cu toxicitate redusă față de percloretilenă.

Vă așteptăm

  • Grigore Alexandrescu 1, Arad, 310109, România
  • Luni – Vineri 09:00 – 20:00
  • Sâmbăta 09:00 – 15:00
  • +40.257.212.166
  • +40.723.212.166