Wet & Dry

Wet & Dry

Spălătorie și curățătorie Arad

Luni – Vineri 09:00 – 20:00    Sâmbătă 09:00 – 15:00     +40 723 212 166

Ne pasă de hainele tale

Nevoile casnice nu țin cont de programul tău încărcat.
Lasă spălarea și curățarea în grija noastră. Noi ne asigurăm că poți purta articolul de îmbrăcaminte dorit exact atunci când ai nevoie, fără întărziere.

Wet & Dry se ocupă atât de spălarea, cât și de curățarea chimică a țesăturilor. Diferența între cele două o face solutia de îndepărtare a murdăriei: pentru spălare se folosește detergentul solubil în apă, pentru curățarea chimică se folosește, momentan, percloretilena (perc). Optarea pentru un serviciu sau altul se face în funcție de tipul țesăturii. De exemplu, articolele de îmbrăcăminte ce contin puf sau blănurile, dar nu numai, se curață chimic. De obicei aceste indicații sunt trecute pe etichetele articolelor.

Odată ajunse la noi, țesăturile sunt inspectate cu grijă și sortate pe baza culorii și a materialului. În funcție de dificultatea petelor din textile, acestea pot fi tratate separat înainte de spălare sau curățare. După îndepărtea murdăriei, articolele se calcă, se împachetează și se ambalează corespunzător. În funcție de volum, ne ocupăm și livrare.

În cea mai aglomerată perioadă apelează la noi în jur de 120 de clienți pe zi. În mod normal prelucrarea unei comenzi durează, în funcție de volum, între 24 și 48 ore.

Spălătorie

Ținută

de ocazie

Curățăm, călcăm și împachetăm rochii și costume de ocazie. Pentru a te asigura de o curățare impecabilă, vino la noi cât mai curând după marele eveniment.

Află mai multe

Spălătorie

Ținută

de zi

Spălăm sau curățăm, călcăm, împachetăm și ambalăm toate tipurile de îmbrăcăminte, cu excepția lenjeriei intime.

Află mai multe

Impermeabilizare

Echipamente
speciale

Spălăm și impermeabilizăm echipamente sportive și uniforme pentru poliție, pompieri sau hale industriale. Impermeabilizarea este o etapă adițională procesului de spălare.

Află mai multe ;

Spălătorie

Textile

de menaj

Exceptând covoarele, ne ocupăm de tot ce înseamnă textile de menaj: draperii, perdele, huse de canapea, fețe de masă, pături, plapume, pilote, lenjerie de pat, perne, cuverturi, prosoape, ș.a.

Află mai multe

Curățătorie

Articole din

piele și blană

Curățăm chimic articolele din piele și blană, redându-le prospețimea originală. Dacă există, petele trebuie scoase din material cât mai curând, pentru a evita imprimarea lor.

Află mai multe

Spălătorie

Textile

evenimente

Colaborăm cu hoteluri și organizatori de evenimente pentru spălarea, apretarea și călcarea lenjeriilor, fețelor de masă, perdelelor, prosoapelor, șervetelor ș.a. Prețurile se stabilesc la kilogram.

Află mai multe

Recomandări

Ne bucurăm pentru încrederea pe care ne-o arăți atunci când îți aduci hainele la noi. Pentru a ne face cât mai bine treaba, te rugăm să parcurgi următoarele recomandări.

În cazul în care articolele prezintă pete, adu-le la noi cât mai curând după ce le-ai folosit. Astfel poți preveni fixarea petei în material.

În cazul în care un articol prezintă pete, nu interveni în niciun fel asupra ei, mai ales cu înălbitorii convenționali pe care îi găsești în comerț. Oricare ar fi promisiunile din spoturile publicitare, nu există nicio garanție că pata va dispărea definitiv. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, ea se va fixa și mai adânc în țesătură, făcând munca noastră imposibilă.

În general scoatem toate tipurile de pete. Nu garantăm, însă, scoaterea petelor de mucegai.

Spălăm sau curățăm toate tipurile de articole, cu excepția lenjeriei intime.

Dacă un articol pe care vrei să îl speli nu se găsește în lista noastră de prețuri, echipa îți va calcula un preț plecând de la un articol similar existent în listă.

SIMBOLURI

Echipa Wet & Dry

Echipa noastra este formată din 6 persoane. Majoritatea se află cu noi de la începuturile Eco Cleaning Wet & Dry. În acest timp au acumulat experiența necesară unui standard înalt, care a devenit și sinonimul serviciilor noastre.

ANTONIA ARIDON
ANTONIA ARIDONOperator
Lucrează la Wet & Dry de 9 ani. Este o persoană perseverentă, pasionată de ceea ce face. În timpul liber îi place să gătească.
IRMA BANTO
IRMA BANTOOperator
Se află alături de Eco Cleaning Wet & Dry de 8 ani. Îi place atmosfera de la lucru și este o persoană deschisă și comunicativă.
OLTIȚA BUZ
OLTIȚA BUZOperator
S-a angajat la Eco Cleaning Wet & Dry acum 9 ani și a rămas pentru că îi place munca din firmă și se înțelege bine cu superiorii.

Ecologie

Menținem un standard de calitate ridicat, minimizând totodată impactul asupra mediului. Îndeplinim aceste promisiuni cu ajutorul aparaturii și detergentilor de ultima generație, optimizate pentru anumite cicluri de lucru. Pentru spălarea textilelor casnice sau medicale, folosim tehnologie Miele. Programele de wet cleaning, economisesc energie cu până la 50% și apă cu 30% (mai multe detalii). În plus, detergenții folosiți sunt solubili în apă, deci cu o toxicitate redusă pentru mediu.

În septembrie 2017 am introdus SystemK4, un complex de substanțe de curățare care au la bază SolvonK4, un solvent biodegradabil și incomparabil mai puțin toxic decât percul.

Parteneri

Vă așteptăm

  • Grigore Alexandrescu 1, Arad – Arad, 310109, România
  • Luni – Vineri 09:00 – 20:00
  • Sâmbăta 09:00 – 15:00
  • +40.257.212.166
  • +40.723.212.166