Eco Cleaning adoptă SystemK4

Eco Cleaning adoptă SystemK4

În momentul când am ales numele Eco Cleaning, am făcut o promisiune: nu doar serivicii de curățătorie, ci o curățătorie ecologică.

Curățarea chimică

Când nu se face pe bază de apă, curățirea poate să fie un proces foarte toxic. Asta pentru că, de cele mai multe ori, ceea ce se folosește ca solvent în locul apei este percloretilena (sau percul). Deșeurile rezultate în urma curățării, dacă nu sunt procesate corespunzător, pot contamina mediul. Efectele contaminării afectează flora, fauna, resursele de apă potabilă. Deci, direct sau indirect, putem avea și noi înșine de suferit.

După anii de studii, la sfârșitul lui 2011 firma Union introducea SystemK4. Acesta este un pas către o curățare profesionistă ecologică.

În septembrie 2017 Eco Cleaning a achiziționat mașina de spălat Union HL 840. Pentru curățare, aceasta folosește SystemK4, un complex de substanțe de curățare cu excelente caracteristici ecologice.

Ce este SystemK4?

SystemK4 este un complex de substanțe care sunt folosite în curățarea chimică. Componenta cheie este SolvonK4, un solvent biodegradabil și testat dermatologic.

De ce am ales să folosim SytemK4?

1. Pentru că ne pasă de mediu – SolvonK4 nu este toxic pentru mediu și este biodegradabil. Mai mult decât atât, folosirea sa atrage după sine economisirea energiei electrice, datorita randamentului său și al mașinii de spălat în combina’ie cu care se folosește.

2. Pentru că ne pasă de calitate – SystemK4 asigură:

Spălare excelentă pentru pete solubile în apă
Curățare delicată a textielor, pielii și blănurilor
Mai puțină șifonare a textilelor
O textură plăcută
Culori strălucitoare
Un miros proaspăt
Un tratament anti-pete mai puțin intens

3. Pentru că ne pasă de oameni – SystemK4 este inofensiv dermatologic. Acest lucru înseamnă siguranță sporită pentru cei care operează cu substanțele, dar și riscuri reduse de alergii pentru clienți.

De ce (să continui) să vii la Eco Cleaning Wet & Dry?

Pentru că promisiunile pe care le facem sunt fapte, nu doar vorbe în vânt. Folosim utilaje de ultimă generație pentru că ne simțim responsabili nu doar pentru cămașa curată din dulapul tău, cât și pentru apa pe care o bei.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *